Erasmus

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
arkadaslar acıl yardımınıza ıhtıyacım var ...
29-07-2010, 03:12 PM
arkadaslar acıl yardımınıza ıhtıyacım var ...
ıyı gunler arkadaslar ..bu sene erasmusa basvurudm ve eylul ayında ıngılteye gıtmeye hak kazandım ..butun belgelerımı topladım ancak ınternetten onlıne basvuru formunu dolduramıyorum ...sececegım vıze turunu bulamadım ..3.5 ay ıvcın ıngıltereye gıdıyorum student visitor olmam gerekır ..amam ole bır secenek yok ..ayrıca puanlamaya dayalı ve dayalı olmayan olarak ıkıye ayrılıyormus ..sanıyorum kı ben puanlamaya dahıl degılım bununla ılgılı bılgı verırsenız sevınırm ..study non points based system var bırde PBS Tier 4 student var.oncelıkle hangısı secemelıyım ....
sımdıden yardımınız ııcn cok tesekkur ederım ...

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-07-2010, 08:28 PM (Bu Mesaj 29-07-2010 08:29 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : sinembahadir.)
RE: arkadaslar acıl yardımınıza ıhtıyacım var ...
Ben de erasmusumu İngiltere'de yaptım gecen sene böyle bir ayrım yoktu ama sen student visitorsun internette bulamaman enteresan.
http://www.ukvisas.gov.uk/en/howtoapply/vafs/ bu linkte student visitor için başvuru formu yer alıyor. Buradan tıklayıp doldurabilirsin...
http://www.ukvisas.gov.uk/resources/en/d...3073/VAF1D hatta bu direk student visitor basvuru formu..

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-07-2010, 08:58 PM
googleda azıcık arasaydın şak diye bulabilrdin Smile o kadar zor değil bunu bulmak..

Söz bilirsen bir söz söyle ondan ibret alsınlar, söz bilmezsen sükut eyle,seni adam sansınlar
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-07-2010, 09:23 PM
valla yazmayayım dedim ama dayanamadım..
arkadşım sen de beyin var mı merak ediyorum? yoksa böceklerdeki gibi ilkel beynin falan mı var.. Bu kafayla ingilterede yolunu nasıl bulacaksın o da ayrı bir şaibe. Senin nefes alman için bile kullanma klavuzuna ihtiyacın var gibi görünüyor. Allah yardımcın olsun, ne diyim

Söz bilirsen bir söz söyle ondan ibret alsınlar, söz bilmezsen sükut eyle,seni adam sansınlar
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-07-2010, 09:24 PM
sınem arkadasım benı yanlıs anladın ben bana cevap yazdıgın ıcın cok mutlu oldum alttakı mesaj sanan degıldı ertan arkadasımızaydı ...senı kırıdysam ozurdılerım ..ole bır amamcım yoktu ...:-(

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-07-2010, 09:24 PM
ben senin arkadaşın değilim, senin gibi zannederler beni de..

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-07-2010, 09:27 PM
ertan arkadasım tartısmaya gırmek ıstemıyorum ...ıltıfatların ıcın gercekten tesekkur ederım ...ınsanları tanımadan ıyı yargılara varabılıyosun ...neyse gercekten yardıma ıhtıyacım vardı keske google arasaydın yerıne gercekten yardımcı olsaydın cunku google da baktım sıteyıde okudum ...sadece bu sekılde dalga gecmen hosuma gıtmedı ..yoksa benım senınle bır sorunum yok ...

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-07-2010, 09:29 PM
öyle olsun Smile ama google ı daha aktif kullanmayı öğrenebilirsin..
ayrıca sinem e teşekkür ediyorum.. çok sabırlısın..

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-07-2010, 09:36 PM
ben elimden geldiğince insanlara yardım ediyorum zaten bu konu bi şüpheniz olmasın Smile ama sizin ki biraz araştırmadan yazılmış bir mesajdı o yüzden biraz fazla tepki gösterdim. Kusura bakmayın sizde.. tamam arkadaşım diyebilirsin Smile

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla: