|
İspanya-Türkiye arası ucuz iletişim / haberleşme ???
|
|
27-07-2010, 12:48 PM
|
|||
|
|||
|
İspanya-Türkiye arası ucuz iletişim / haberleşme ???
Merhaba arkadaşlar,
Daha önce erasmusla ispanyaya giden arkadaşlar aileleriyle nasıl iletişim sağladılar acaba? Tabiki en uygun yol Skype gibi görünüyo ama "nete gelin" gibi haber vermek ve acil durumlar için ispanyol telefon hattı aldınız mı? Aldıysanız bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorumm
|
|||
|
27-07-2010, 02:12 PM
|
|||
|
|||
|
RE: İspanya-Türkiye arası ucuz iletişim / haberleşme ???
ispanyol hattı tabiki şart.. artı ispanyada türk hattını unutmalısın... çok pahalı çünkü.. skype tan cep ve ev telefonlarını da ücret karşılığı arayabiliyorsun ben neredeyse bir senedir skype kullanıyorum.. Turkcell in internet sayfasından ücretsiz mesaj atabilirsin gelecek cevaplar iin turk telefonunu açık tutmanda bii sakınca yok.. mesaj almak ücretsiz
|
|||
|
27-07-2010, 05:01 PM
|
|||
|
|||
|
Madrid e gelirken uçakta tanistigim bir turk bana voipwise i onermisti. Ispanya'da uzun suredir yasadigini ve turkiye yi aramanin en ucuz yolunun voipwise oldugunu soyledi. Kendisi surekli bu programi kullaniyormus. ucretler ile ilgili bilgi :http://www.voipwise.com/en/calling-rates.html#lett. Ama ben daha hic denemedim. Su an skype kullaniyorum ben de.. Kredimin bitmesini bekliyorum
)Bu arada ispanya da kullanmak icin de yoigo yu onerebilirim. Fiyatlari gayet uygun. Samsung s3370+hat 50 euro ya aldim )Bu arada telefon kartlari da var. Onu da denedim. 5 euro ya kart aldim 62 dakikalik konusma suresi veriyorlar sabit hatlar icin. Cepleri araman durumunda kac dakika oldugu hakkinda bi fikrim yok. Daha bir haftadir kullaniyorum karti. Internet erisimimin olmadigi zamanlar hic de fena degil. |
|||
|
27-07-2010, 07:38 PM
|
|||
|
|||
|
Çook teşekkürler
|
|||
|
27-07-2010, 08:22 PM
(Bu Mesaj 27-07-2010 08:24 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ertan2002.)
|
|||
|
|||
|
hat aramışsın ama ben skype alternatifi bişeyden bahsedeyim.. turk telekom un, wirofon u. Bunu hiç kullanmdım, pek bilgim de yok, turk telekomun söylediğine göre en uygun olan şey bu. kendi ülkendeki tarife üzerinden arayabiliyorsun gibi bi sloganı var. incelemende fayda görüyorum..
http://www.wirofon.com/app/form1a.aspx?WT.mc_id=k_s595 http://www.wirofon.com/webclient/DenemeGiris.aspx burdada deneme şansımız varmış. 5 dakika gsm 5 dakika sabit hat diyor
Söz bilirsen bir söz söyle ondan ibret alsınlar, söz bilmezsen sükut eyle,seni adam sansınlar |
|||
|
27-07-2010, 08:37 PM
|
|||
|
|||
|
skype türkiye içi sabit hat aramalarından bile ucuza geliyor.. benim hesabıma göre..
|
|||
|
29-07-2010, 09:24 PM
|
|||
|
|||
| RE: İspanya-Türkiye arası ucuz iletişim / haberleşme ??? | |||
|
06-09-2010, 05:13 PM
|
|||
|
|||
|
vodafone'nun tek dünya tarifesi iyi dediler bana da (:
|
|||
|
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım