|
kabul mektubu gelmeyen var mı?
|
|
28-07-2010, 02:42 PM
|
|||
|
|||
|
RE: kabul mektubu gelmeyen var mı?
benm de gelmedi kabul mektubum.mail attim gelir dediler ama hala ses yok:Seylulde gidiyorum ben de krakow a...
|
|||
|
28-07-2010, 07:41 PM
(Bu Mesaj 28-07-2010 07:49 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : erasmus_m.)
|
|||
|
|||
|
walla arkadaşlar yüreğime su serptiniz bende sadece ben kaldım sanıyorum ekimde varşovada olacağım belgeleri falan gönderdim hatta arkadaşların yaptığı gibi maille sıkıştırdım
![]() dosyalarınızı yolladık kendi üniveristenize sorun dediler bizimkilerde yok gelmedi diyor e-mail atın dedim davetiyeyi sakin ol gelir yakında dediler![]() anlamadım nasıl iş 1ay oldu başvuruyu göndereli
|
|||
|
29-07-2010, 12:31 PM
|
|||
|
|||
|
eylülde krakowda olacağım , benimde hala kabul belgem gelmedi..uçak biletini felanda aldım umarım bi aksilik cıkmaz..Mail attım 2-3 gun daha bekle gelmezse yenisini yollarız dediler......
|
|||
|
31-07-2010, 03:37 PM
|
|||
|
|||
![]() ufff ewt bnde 24 ağustosta gdanska gdıorum.ama hala davet mektubum gelmedi=(( yaa blet olayıda zorladı zaten=( |
|||
|
04-08-2010, 11:21 AM
|
|||
|
|||
|
bana yeni bir kabul mektubu giöndermişler.bu sefer okul adresime umarım artık gelirr..sabrım kalmadı..diğer belgeler heralde postada kayboldu adresi yanlış yazıdılar sanırım..tekrardan bir öğrenim anlaşması göndermek zorundayımm.
bir ayı geçtiyse tekrar isteyin bence..konsolosluğa sordum belgenin orjinal olması gerekiyormuş.daha önce taranmış belge verip sorun yaşamayan var mı? |
|||
|
04-08-2010, 11:25 AM
|
|||
|
|||
|
polonya için dğil de çek konsolosluğuna arkadaş taranmış belge verdi,çünkü öyle göndermişler.. güzel bir şekilde çıktısını alırsan problem olmadı
Söz bilirsen bir söz söyle ondan ibret alsınlar, söz bilmezsen sükut eyle,seni adam sansınlar |
|||
|
13-08-2010, 10:48 AM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar buraya yazıpta kabul belgesi gelen var mı benim hala yok
|
|||
|
13-08-2010, 12:17 PM
|
|||
|
|||
|
kabul belgesi gelmeyen arkadaşlar,
eğer gideceğiniz okuldan kabul mektubunu yolladık diye email aldıysanız ve üzerinden 1 hafta 10 gün geçtiyse bağlı olduğunuz postaneye gidip sorun. benimki postaneye gelmesine rağmen 3 gün kadar orda durmuş. her bölgenin belli bi dağıtım günü olduğu için. ben kendim gidip postaneden almıştım. |
|||
|
13-08-2010, 07:03 PM
|
|||
|
|||
|
benim kabul kağıdım hala gelmedi istanbulda postacıyla kanka oldum telefonla hergün arayıp abi bişey var mı diyorum bugün postaneye ardından da ptt dağıtım merkezine gittim yok hala
polonya lodza gidiyorm. mail attım kordinatörlere cvpta yok 17 eylül bilet aldık vize yok daha
|
|||
|
13-08-2010, 11:49 PM
|
|||
|
|||
|
ben de kanka olmuştum sesimden direk tanıyodu artık
) keşke bilet almak için acele etmeseydin. vize işlemi ne kadar sürüyo bilmiyorum ama bence son çare polonyadaki okulu aramak. ben tam anlatamam diye ceserat edememiştim aramaya neyseki sonradan geldi de yaptık işlemlerimizi. |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| kabul belgesınde harf hatası :(:( acil yardım | DEPRESSİF POLLYANA | 6 | 258 |
11-08-2010 08:54 AM Son Mesaj: sechil |
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım

)