|
2010 güz döneminde gidecek olan ERASMUS öğrencileri
|
|
23-07-2010, 11:52 AM
|
|||
|
|||
|
RE: 2010 güz döneminde gidecek olan ERASMUS öğrencileri
merhaba IVERSON coımbraya gitmiyorum ama şöyle bi şey war. geçen yılın akademik takvimine bak okul yaklaşık olarak hangi tarihte son buluomuş onu ören. fazla bi oynama olmaz zannımca. biletini 2011 temmuzunun sonlarına doğru bi tarihe al en azından vize için göstermiş olursun. olabildiğince geç bi tarihe al bence zaten dönüş tarihin değişirse eğer 50 € gibi bi ceza ödeyip tarih değişikliği yaptırabiliosun. bu yüzden pek bi sorun olacağını sanmıyorum sen biletini olabildiğince geniş zaman aralıklarında al
|
|||
|
23-07-2010, 02:00 PM
|
|||
|
|||
|
merhaba yardımın için saol bende öyle düşündüm ama sadece temmuzun ilk haftasına alınabiliyor bilet temmuz sonuna alınmıyor bide her bölümün akademik takvimi sınavları falan farklı oluyormuş benim bölümümün en son 2008 akademik takvimi görünüyor oda garanti deil yani ama artık en son nezamana alabilrsem ozmana alıcam yapcak bişey yok galiba
bide arkadaşlar herkes diyorya oraya gittiğimizde oturma izni alıcaz oyüzden 3 aylık vize alın deniyor ama portekiz vize formunda orda kalınacak gün sayısına 120 yazmamız gerektiğini söylüyor birçokgiden kişi 4 ay yapıyor bu acaba bi farklılık yaratırmı.... ? |
|||
|
29-07-2010, 09:55 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar ben portekizde minhoya gidiorum ve guamares kampüsünde olacağım. fakat saygı değer yetkililer bana yurtta yer olmadığını söylüor.ne derce doğru ısrar etsem bi faydası olur mu?açıkta kalır mıyım gidince
|
|||
|
30-07-2010, 07:54 AM
|
|||
|
|||
(29-07-2010 09:55 PM)cokduygulan Yazılan: arkadaşlar ben portekizde minhoya gidiorum ve guamares kampüsünde olacağım. fakat saygı değer yetkililer bana yurtta yer olmadığını söylüor.ne derce doğru ısrar etsem bi faydası olur mu?açıkta kalır mıyım gidince bana da yurtta yer vermemiz garanti değil şeklinde bir yazı gönderdiler. Bişi olacağını sanmıyorum. Ben de bragada olacağım olmadı ev tutarız beraber =) |
|||
|
30-07-2010, 05:46 PM
|
|||
|
|||
(30-07-2010 07:54 AM)gaijin Yazılan:(29-07-2010 09:55 PM)cokduygulan Yazılan: arkadaşlar ben portekizde minhoya gidiorum ve guamares kampüsünde olacağım. fakat saygı değer yetkililer bana yurtta yer olmadığını söylüor.ne derce doğru ısrar etsem bi faydası olur mu?açıkta kalır mıyım gidince inşallah sorun çıkmazda yurda yerleşiriz.ev pahalıya patlar hem yabancı bi yer ne kadargüvenilir olur ben ısrar etcem zaten.
|
|||
|
31-07-2010, 02:53 AM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar ayrıca uçak biletini IBERIADAN almaya karar werdim we bugün işlem yaptım onlardan bana mail geldi işleme alınmıştır die ayrıca ikinci mailimizi bekleyin onaylanması için yazıyor daha önce IBERI'dan bilet alan arkadaşlar izlemem gereken yolu söylerlerse çok iyi olur bekliyorum.....
|
|||
|
01-08-2010, 05:16 PM
|
|||
|
|||
(23-07-2010 02:00 PM)IVERSON Yazılan: merhaba yardımın için saol bende öyle düşündüm ama sadece temmuzun ilk haftasına alınabiliyor bilet temmuz sonuna alınmıyor bide her bölümün akademik takvimi sınavları falan farklı oluyormuş benim bölümümün en son 2008 akademik takvimi görünüyor oda garanti deil yani ama artık en son nezamana alabilrsem ozmana alıcam yapcak bişey yok galiba nasıl yha bide oturma izni mi alıcaz 3aydan sonrası için nerden alıcakmışız peki?ilk kez duyuyorum böle bişey |
|||
|
02-08-2010, 04:39 PM
|
|||
|
|||
|
selam arkadaşlar. benim randevum 18 ağustosta, kabul belgem de geldi (universidade do porto ) ama kabul belgemde tarih olarak sadece eylül ve ocak arası yazıyor, yani staj tarihlerim olan 13 eylül- 22 ocak' açıkça belirtilmemiş. bir problem olur mu? kafama takıldı da. maillere de cevap vermiyorlar ve yeni belge almak da randevuya kadar mümkün değil.
sizin kabul belgeleirnizde nasıl yazıyordu ? |
|||
|
04-08-2010, 11:38 PM
(Bu Mesaj 04-08-2010 11:41 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : cokduygulan.)
|
|||
|
|||
|
Arkadaşalr herkese iyi geceler.Vize randevusuna gitmiş biri olarak gidecek arkadaşlara ışık tutmak adına yazıyorum.Öncelikle Ankara'ya günü birlik gititm ilk olarak aştide indim ve otobüle kızılaya ulaştım ama size ANKARAYI kullanmanızı tavsiye ederim.Daha hızlı ve serin.Sonra GÜVEN parkın orda indim ve 112 numaralı gaziosmanpaşa otobüslerine bindim,her dakika kalkıyor ve tam portekiz konsolosluğunun ordan geçiyor.Kuleli sokak dediğiniz an kaptan indiriyor orda.
Şimdi vize randevu saatinize göre güvenlik siiz içeriye alıyor.Ben tam vaktinde girdim.Öncelikle belgeleriniz tam olsun yoksa çok uğraşırsınız.tüm belgelerinizden 2şer tane olsun.konsolosluk sayfasında yazan herşeyin fotokopisini çektirin.2tane nüfus cüzdanı fotokopisi alın.pasaportunuzun mühürlü yerleri ile birlikte ilk sayfasını ve resim bulunan sayfayıda çektirin.vize formunu doldurmaya çalışın orda doldururum mantığıyla giidnce kızıorlar.daha sonra kapıdan girdikten sonra solda bir masa var üzerinde belgelerinizi nasıl sıralayacağınız yazıyor. o düzene göre yerleştirin.Allahın izniyle bi sorun olmadan işlerinizi halledersiniz.herkese kolaylık diliyorum... tüm belgelerinizden ikişer tane olsun derken fotokopilerini kastettim kusura bakamyın
|
|||
|
05-08-2010, 10:53 PM
|
|||
|
|||
|
selam arkadaşlar ben de portekiz do minho ya eylül döneminde gidiyorum guimaraes kampüsüne.Yurt bana da çıkmadı, önerdikleri özel yurt fiyatları da pahalı geldi, okulun vereceği bursla o özel yurtlarda ya da önerdikleri hostellerde kalınmaz. daha ucuza kalma işini çözmek lazım, daha önce gidenler hosteller ya da uygun fiyata özel yurt konusunda bildiklerini paylaşabilir mi ?
gitmeden kalacak yer kaygısı aldı )
|
|||
|
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım

ben ısrar etcem zaten.
kusura bakamyın