Erasmus Forum

Tam Görünüm: Dönüş tarihi?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar kabul mektubunda belirtilen bir dönüş tarihi var, benimki 1 eylül - 28 şubat yazıyor mesela, o son tarihten sonra dönme süresi olarak belirtilen bir süre var mı? yani 15 gün içinde dönüp evraklarını teslim etmen gerekiyor vs diye?
ben döneli 1 sene oldu hala teslim etmedim Smile derslerini ne kdr çabuk saydırmak istiyorsan. o sana bağlı. koordinatörünle irtibatte ol mailleş vs haber ver yeter
ama okuldan okula da değişiyor uygulama mesela istanbul üni için döndükten sonra 1 ay içinde yani öğrenim anlşmasındaki tarihten 1 ay soonrasına kadar getirmezseniz hibenin kalan kısmının ödenmeyeceği söyleniyor. bunu da belirtmekte fayda var efenim =)
işte bende istanbul üniden gidiyorum da o yüzden sordum,bi kıllık yapmasalar ölürler çünkü!15 gün diye bişeyler dolanıyordu ortalıkta, 1 aysa iimiş.
yani ben 1 ay diye hatırlıyorum sen yine de döndüğünde garantiye al kendini gidip bi sor çünkü transkriptler bazen geç gelebiliyor yani dönerken getiremeyebiliyorsun ben getirememiştim mesela 1 aya yakın sürmüştü belki daha fazla. o arada geçici bi belge yollatmıştım.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler