Erasmus Forum

Tam Görünüm: ects hakkında !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arakadaşlar bi 30 ects alma olayı var sanırm. ben burdaki 7 dersime gitceğim yerdede 7 karşılk ayarldm kordinatrle beraber ama bunlarn toplamı 21 ects yapıo, saymazlar mı döndğmde 30 olmamş die , aydınlatrsanz bu konuda sevnirm =)
(18-09-2011 12:57 AM)baris1143 Yazılan: [ -> ]arakadaşlar bi 30 ects alma olayı var sanırm. ben burdaki 7 dersime gitceğim yerdede 7 karşılk ayarldm kordinatrle beraber ama bunlarn toplamı 21 ects yapıo, saymazlar mı döndğmde 30 olmamş die , aydınlatrsanz bu konuda sevnirm =)

30 ects ye tamamlama şartı var eğer olmuyorsa bile en fazla 1 aşağı ya da yukarı sarkabiliyor yani 29 ya da 31 ects oluyor ve bu konuda çok hassaslar 21 i kabul edeceklerini düşünmüyorum.Bölüm koordinatörünle dersleri seçerken ectslere bakarak da seçmek gerekiyor sanırım bunu göz önünde bulundurmayarak sadece ders içeriği bakımından eşleştirme yapmışsınız. Bu sene İspanyaya gidecek bir arkadaşım da sırf ects probleminden dolayı bire bir eşleşen dersi alamamıştı.Benim bildiklerim bunlar ama sen yine bir yetkili ağıza sor derim. Smile
Koordinatörün izin verirse gidebilirsin ama dönüşte hibenin kalanını alamazsın hepsini başaramazsan. Öyle biliyorum ben de. En sağlıklısı kordinatörünle görüşmen aslında. Ayrıca oraya gittiğinde yeni bir ders programı oluşturabilirsiniz.
30 a tammlamaya kalksak 12-13 ders almak grekcek, saçma oluo bu iş bya ya =) saoln arkadaşlar
Referans Adresler