Erasmus Forum

Tam Görünüm: İrlanda??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
İrlandada olan birileri varmı.. Bir dahaki dönem ingilizcemim gelişmesi için İrlanda seçmek istiyorum ama hiçbir fikrim yok. Orda olan birileri yada gidip gelen birisi yardımcı olursa sevinirim..
yada çek cumhuriyetine gitmek istiyorum Prag için çok iyi diyorlar ama dil sorunu var işte.. Kararsızım..
bnm çok yakın bi arkım şu an orda msn adresini pm olarak attım sana ondan bilgi alablrsn. ama memnun olduğunu biliyorum. söylerim kendisine o da gelip yazar buraya snn için hem diğer erasmus öğrencileride görür..
eğer ikisi arasında kaldıysan çek cumhuriyetine git derim. ne öğrenmek istiyorsun eğitimmi hayat pahalılığımı insanlarmı ortammı ?
irlanda guzel bi yer yasamak ve tecrube edinmek icin,havası biraz fazla kapalı o kadar. Bi de irlandalılar milliyetci deildir o yuzden rahat edersin.yardımsever davranırlar. Ben cok memnun kalmıstım.Sen de kalırsın umarım gidersen
irlanda da erasmus staji yapmak icin nereye basvurmem gerekiyor acaba? okulumun salak erasmus ofisi zerre yardimci olmadi umarim bilen birileri vardir =/
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler