Erasmus Forum

Tam Görünüm: Erasmus Prag - 2019/2020
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar,

Erasmus Prag - 2019/2020,güz/bahar dönemi için yardımlaşma ve destek amaçlı bu konuyu oluşturdum. Ben vize başvurumu Ankara elçiliğinden yaptım ve bir sorun çıkmadı. Ayrıca Erasmus yapacağım üniversite Czech University of Life Sciences.

Vize başvurusu,belgeler vs. her türlü konuda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar bu konu altında sorularını paylaşırsalar yardımcı olmaya çalışacağım. Ben olamazsam elbet olan biri çıkar Sleepy .

TR-CZ 111 belgesinden yararlanamayan/yararlanmak istemeyen arkadaşlar; Sigorta için Whatsapp grubu oluşturdum. Neredeyse bütün sigorta şirketleri ile irtibat halindeyiz ve toplu alımlar için indirimli fiyat aldık. Siz de grubumuza katılmak istiyorsanız e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Her türlü soru,destek için e-posta adresim; omeronuralpaslan@gmail.com

[Resim: esn_logo.png]

[Resim: prague-3010407_1280.jpg?resize=1038%2C576&ssl=1]

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcSotHQKh_wAMLbC3rFVxm4...EqEw-454_A]
İyi günler Bende VSO-PRAG'da erasmus yapıyorum. 28 ağustosta vize görüşmem var. Bütün belgelerim tamam sadece konaklama belgem eksik cvut yurtları çıkmadı bakalım süreç nasıl işleyecek. 21 Eylül'de Prag'da olacağım. SGK'nın verdiği sigorta hakkında soruları olanlara yardımcı olabilirim. 10 Gün önce aldım belgeyi.
Referans Adresler