Erasmus Forum

Tam Görünüm: Pragdan brnoya geçiş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben prag ruzyne havaalanında inicem. Oradan brnoya nasıl geçebilirim. Brno grand hotelin oraya?? Detaylı anlatır mısınız?
ocak ayında sorulmuş fakat ben araştıran olursa diye yazayım öylesine forumda denk geldim.

praga gelmeden önce regiojet sitesi üzerinden brnoya giden otobüs bileti alın. daha sonra çekyaya indikten sonra binanın içerisinden çıkın. karşı tarafta büyük bir köprü göreceksiniz o köprünün olduğu yere doğru yürüyün orada sarı bir tabela göreceksiniz üzerinde regiojet yazıyor orada bekleyin. otobüs saatinizde bir otobüs gelecek ve prag florenc'e gidecek burası pragtaki otobüslerin ana merkezi. orada brno'ya giden otobüsünüze aktarma yapacaksınız. otobüsler zaten hotel grandın önünde durur

brno'ya regiojet treniyle gitmek isterseniz: 60 krona havalimanı ekspress var biletini otobüs şoföründen bileti alabilirsiniz. daha sonra prag hlavni nadrazi (merkez tren istasyonu demek) oraya gidin içeri girip üst kata çıkın orada ekran göreceksiniz ekranda kendi treninizi arayın. genelde platform numarası son 10 dakika falan açıklanır daha sonra platformların olduğu yerlere doğru ilerleyin. treninize binin. brno'da 3 tane tren istasyonu vardır. brno hlavni nadrazi, brno dolni nadrazi ve zidenice nadrazi.

hotel grand'a en yakın olanı hlavni nadrazidir (yürüyerek 5 dk) trenlerin büyük bir kısmı hlavni istasyonunda bakım olduğu için dolni nadrazi istasyonunda durur. istasyondan çıktıktan sonra ücretsiz olan 61 numaralı otobüse binerseniz otobüs sizi grand hostelin önünde bırakır. zidenice de sakın inmeyin çünkü zidenice brno'nun taa öbür ucundadır!
Referans Adresler