Erasmus Forum

Tam Görünüm: Vizemden Hala Haber Yok
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba, ben 23 Temmuz da vize başvurumu yapmıştım, bu ayın 23ünde 60 gün dolacak ve 24ün de okulum başlıyor olmasına rağmen hala vizemden ses yok.Aynı problemi yaşayan var mı.? Ya da okulum başlayana kadar gelmemesi ihtimali? Ne yapmam gerek bilmiyorum üstelik 2 hafta sonra gelirse erasmusum yanacakmış..
edit: uzun dönemli gidiyorum.
Ben de 6 Ağustos* da başvuru yaptım cevap yok hala. Aşağıdaki siteden xml dosyasını indirip evraklarının Çek polisleri tarafından onaylanıp onaylanmadığını görebilirsin. Listede id numaran varsa konsolosluktan haber beklemen gerek eğer yoksa ki benim yok pazartesi günü yeni liste yayınlanacak onu beklemek zorundayız.

http://www.mvcr.cz/mvcren/article/status...ation.aspx
id numaranı öğrenmek için bu mail adresine isim,soyisim ve pasaport numaran ile mail at durumu anlat başvuru numaramı öğrenebilir miyim diye sor onlar sana geri dönüş yapıp başvuru numaranı iletirler : pobyty@mvcr.cz
Merhaba, ben de aynı gün başvurdum ve hala bekliyorum. Üstelik benim okulun başlangıç tarihi 10 Eylüldü. Bu gidişle 2 hafta kaçırmış olacağım. Cidden neye bağlı, hangi mantığa dayanarak böyle yapıyorlar keşke anlayabilsem.
10 temmuzda başvuran bir arkadaşım 33 günde aldı arada 13 gün var ama benimkisi 2 ayı dolduruyor neredeyse..
Valla kabul mektubundaki tarihlere dikkat ediyorlar diye duydum fakat öyle bir şey yok gibi. Başvuruya gittiğimin de vize almaya gelenler vardı. Birisinin 25 günde çıkmış birisinin ise 47 günde. Bu evrak inceleme olayını Türkiye' de yapmadıkları sürece böyle şeyleri tartışmaya devam edeceğiz gibi. Fransa' nın 2 haftada verdikleri vizeyi bunlar 30-40 günde veriyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler