Erasmus Forum

Tam Görünüm: Hradec Kralove - Çek Cumhuriyeti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Merhaba arkadaşlar, adım Kağan ankara başkent üni'de okuyorum. 2010-2011 Güz döneminde Erasmus'la Hradec Kralove Üniversitesi'ne gideceğim. Burada şu anda okuyan ya da okuyacak olan arkadaşlar varsa bilgi edinmeyi çok isterim... Malum her erasmus öğrencisi gibi benim de bir sürü soru var kafamda. Yurt meseleleri, oranın ucuzluk durumu, hibe yeterliliği ve bir de yeni kafama takılan "YURTLARDA GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ VAR MI VARSA KAÇ?" bu soru şu günlerde çok önemli benim için Smile oraya giderken tanıdığım da olmayacak yani umarım gitmeden bir kaç bilgi edinirim... Hradec Kralove da okumaya gerek yok özellikle yurt sorusunu tüm yurtta kalan öğrencilere soruyorum... Smile şimdiden teşekkürler... Cool
yok mu?? en azından yurt hakkında bilgilendirecek biri?? Sad
YOK KARDESİM KİMSE NE BİR CEVAP YAZIYO BENİM DE SİNİRLERİM BOLZULUYO BOYLE OLUNCA.BEN DE BİLGİ ALMAK İSTİYORUM AMA SADECE İNTERNETTEN BAKTIGIM KADARIYLA BİLGİYE SAHİBİM
Ben varım arkadaşlar Smile kocabıyık senin sorunun altınada yorum yazdım.

kagan sana mail yolladım ama ulaşmadı sanırsam. Hradec kralove üniversitesine geleceksen.. kalacağın yer Palachovy Koleje..

4 kişilik ve 6 kişilik apart şeklinde Flat'ler mevcut. mutfak ve banyo ortak.
eğer 4 kişilik odalarda kalırsan ücret çok az miktarda farklı. odalar ise 4 kişilik 2+2 ve 6 kişilik 3+3 şeklinde.

aylık kişi başı ücrette 110 euro civarında.. bu 4 kişilik oda için geçerli fiyat. ancak seneye ne olur bilemem. ayrıca 24 saat sıcak su var. elektrik ve su 110 euroya dahil. yani başka hiçbir ücret ödemiyorsun.

ayrıca 3 aylık yaklaşık 50 TL(+9,5 TL kart ücreti)karşılığında otobüs kartı alıyorsun. tüm şehir içi ulaşımı bedava kullanıyorsun...

başka sormak istediğin bi şey var mı....
bu arada buraya gelmeden önce bana mutlaka ulaş Buddy System hakkında seni bilgilendireyim ve sana en iyi buddy'i ayarlamaya çalışayım Smile... Bu sistem yabancı öğrencilerin her işlemiyle ilgilenen bir gönüllü öğrenci kuruluşu buraya gelmene yakın sana ulaşırlar zaten ama gönüllü bir kuruluş olduğu için herkesin olayı ciddiye alışı farklı oluyor. o yüzden bana özellikle buradayken ulaşman senin için iyi olur....

http://www.buddyhk.cz/
Sago çok teşekkürler bilgiler için kardeşim... Mail gelmemiş bana ne yazıkki... mutlaka konuşalım sen bu yaz geliyosun sanırım, ben haftaya formları halletmeye başlıcam . Peki yurtlarda giriş çıkış saati diye bir şey söz konusu mu?? bu arada özel mesajla email adresimi de veriyorum, msnden de paslaşırız...
sanırım özel mesaj gönderilmiyo mail mesaj da gitmezse diye ben buraya yazıyorum. kaganbarin@yahoo.com msn adresim hem de hep kullandığım mail adresim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler