Erasmus Forum

Tam Görünüm: Vize Alma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaslar , Ben Vizemi nereden alacagım konusunda bir sorun yaşıyorum , Tekirdağ da oturuyorum , İdata dan baktıgımda yer olarak Tekirdağ ı gösterdigimde İstanbul dan almalısınız baska yerlerden alınanalr gecersiz sayılacaktır diyor , Fakat ben telefonla idata dan görevli biriyle konustugumda bana İzmride okudugn için İzmirden almalısın baska yerden aldıgın gecersiz sayılacaktır dedi . Ben neredne almalyıım bilgisi olan var mı arkadaslar , ikametgaha göre mi yoksa okudugumuz yere göremi karar vermemiz gerekiyor acaba .




Teşekkürler şimdiden Smile
(05-08-2014 01:36 PM)celebrian Yazılan: [ -> ]Merhaba arkadaslar , Ben Vizemi nereden alacagım konusunda bir sorun yaşıyorum , Tekirdağ da oturuyorum , İdata dan baktıgımda yer olarak Tekirdağ ı gösterdigimde İstanbul dan almalısınız baska yerlerden alınanalr gecersiz sayılacaktır diyor , Fakat ben telefonla idata dan görevli biriyle konustugumda bana İzmride okudugn için İzmirden almalısın baska yerden aldıgın gecersiz sayılacaktır dedi . Ben neredne almalyıım bilgisi olan var mı arkadaslar , ikametgaha göre mi yoksa okudugumuz yere göremi karar vermemiz gerekiyor acaba .




Teşekkürler şimdiden Smile
bence en sağlıklısı konsolosluklardan birini arayıp sor direk ya da mail at. en iyi onlar bilgi verir gibime geliyor.
aradım ama günün hiçbir saatınde açan birine rastlamadım : /
Görevli olmadığım için netliği konusunda bir şey demeyeyim ama, idata'dan italya için vize alınabilen yerler -ki erasmus için söz konusu vizeler uzun süreli olduğundan turistik vize almıyor olacağız- idata'nın büyük illerdeki ofisleri. ki bunlar da istanbul, izmir ve ankara. Kısa bir süre içerisinde ben de başvuracağım. Başvurduktan sonra süreci buradan paylaşıyor olurum.
Referans Adresler